Mc Energy trekt de aandacht in München!

Het team van Mc Energy heeft tijdens de EES beurs in München van 17-19 mei 2019 de allereerste units van het modulaire energieopslagsysteem gepresenteerd.

Op uitnodiging van businesspartner Nilar, die de meest veilige batterijen ter wereld voor Mc Energy produceert, is het team afgereisd naar de EES beurs in München. Dit event is de grootste en best bezochte beurs voor batterijen en energieopslagsystemen in Europa. Op de EES in München komt de wereldwijde energieopslagketen samen. De EES één van de belangrijkste conferenties op energieopslaggebied wereldwijd. The EES  oftewel Smarter E beurs brengt een belangrijk deel van de energietransitie onder één dak.

Het was voor Mc Energy de eerste keer dat de units in het echt te bewonderen waren. We kunnen spreken van een groot succes gezien er over de gehele wereld interesse is getoond in de oplossing die Mc Energy kan bieden voor elk projectype, zowel on-grid als off-grid. Niet alleen bevestigen de positieve geluiden de enorme behoefte aan een flexibel energyopslagsysteem maar ook werd duidelijk dat de energietransitie  al wereldwijd in volle gang is.

‘’De beurs heeft onze verwachtingen overtroffen. Wij voelen ons vereerd met al het enthousiasme en de aanvragen. Elk land heeft natuurlijk haar eigen energiebehoeften en de daarbij horende obstakels. Wij zijn druk nu aan het werk al deze verzoeken te analyseren en te verwerken. We doen ons best om alle geïnteresseerden zo snel mogelijk van een gepersonaliseerde oplossing te voorzien.’’ Aldus Bart van Roosendaal, medeoprichter Mc Energy.

Mc Energy Rental

Na jaren van onderzoek, testen en ontwikkeling presenteert Mc Energy met trots de enige oplossing voor energieopslag die echt flexibel en uniek is. Door deze capaciteit in een flexibele schaalbare vorm aan te bieden, kan de gebruiker altijd de energiebehoeften aanpassen. MC Energy Rental richt zich op het verhuren van modulaire uitbreidbare energieopslag. Met schaalbaar bedoelen we dat de capaciteit van een machine eenvoudig kan worden uitgebreid terwijl de machine in bedrijf is. Zonder stroomuitval!

Onze basismodule is de Gridcon, waarmee de capaciteit kan worden verhoogd of verlaagd met behulp van onze batterijmodules, de Battpack. Dit zorgt ervoor dat elk type gebruiker onmiddellijk met energieopslag begint. Bij de energiemarkt draait het allemaal om flexibiliteit, daarom bieden we gebruikers een zeer aantrekkelijke constructie om energie op de meest effectieve manier te gebruiken en te verhandelen. ” Omdat we op een gestandaardiseerde manier bouwen, kunnen we onze klanten de meest gunstige prijs aanbieden ” ” doel is dat energieopslag voor iedereen toegankelijk moet zijn en altijd ”